Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Πρόγνωση καιρού Αττικής 21/11/2013- Νέο κύμα βροχοπτώσεων - Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για Αττική(Ισχύει 21-22 Νοεμβρίου)







Σφοδρή κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει τον νομό μας και συγκεκριμένα την χώρα μας τις επόμενες ώρες.Συνίσταται ιδαίτερη προσοχή καθώς θα υπάρχουν καταρακτώδεις βροχές που πιθανόν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις μετακινήσεις ακόμα και μέσα στην πόλη.



Ανάλυση της κυκλοφορίας ,Εκτακτό δελτίο φαινομένων για Αττική




Βαρομετρικό χαμηλό ΒΑ της Κρήτης αναμένεται να σημιουργηθεί κατά την διάρκεια του πρωινού της Πέμπτης δημιουργώντας ταυτόχρονα συνθήκες σφοδρής κακοκαιρίας στην ευρύτερη περιοχή.Να σημειωθεί ότι στην περιοχή των Δωδεκανήσων,Νησιά Αν.Αιγαίου,Αν.Στερεά και και Αν. Πελοπόννησος τα φαινόμενα θα είναι πολύ έντονα.Αυτό το κύμα θα μας επηρεάσει από το μεσημέρι της Πέμπτης τουλάχιστον μέχρι και το πρωί της Παρασκευής.



Πρόγνωση καιρού Αττικής 21/11

Παροδικές νεφώσεις πυκνές κατά τόπους στα βόρεια του νομού θα αρχίσουν στην μέση της ημέρας αναπτύσσονται περαιτέρω σε όλο τον νομό με αποτέλεσμα το απόγεμα να έχουμε επιδείνωση του καιρόυ με ξεκίνημα βροχοπτώσεων από τα ΝΑ και στην συνέχεια στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής .Να σημειωθεί ότι σταδικαά τα φαινόμενα θα εντείνονται όλο και περισσότερο ενώ το βράδυ θα υπάρχουν πλημμυρικα επεισόδια σε όλα τα Ανατολικά ΝΑ του νομού . Κάποιες σύντομες παύσεις των φαινομένων κυρίως στην αρχή είναι πιθανές αν και φαίνεται το κύμα της κακοκαιρίας να χαρακτηρίζεται από το ξέσπασμα των φαινομένων κάτα περιόδους πολύ ισχυρά .



Θερμοκρασία : 12-18oC ,15...20oC στον υπόλοιπο νομό



Άνεμοι:3-4 bf τοπικά 5-6 στον Σαρωνικό



Επιμέλεια-Σύνταξη:Άρης Τσιλιφώνης



Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στο επίσημο site http://meteogroup.webnode.gr/ για περισσότερες λεπτομέρειες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι πάντοτε στην ελληνική και όχι σε greeklish και να κρατάτε επίπεδο στην συζήτηση μας.

Ευχαριστώ

Ο συντάκτης του blog.
Άρης Τσιλιφώνης(Aris_tsili)