Οδηγίες εγγραφής στο chat-όροι χρήσηςΓια να συμμετέχετε στο ΝΕΟ chat του blog μας πρέπει να κάντε σύνδεση μέσω twitter η facebook(εάν έχετε).Ακόμη μπορείτε να κάντε εγγραφή στην σελίδα chatroll.com.Μπορείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω πατώντας σε ένα από τα επιμέρους εικονίδια κάτω από το πλαίσιο κειμένου.
(Πλαίσιο->twitter,facebook,chatroll).


Όπως είναι αυτονόητο αλλά να επισημανθεί ,το όνομα(user's e-mail ) και ο κωδικός(user's password )είναι απόλυτα απόρρητα και τα γνωρίζετε μόνο εσείς.Μην τα δώσετε σε κανέναν σε περίπτωση που θα ρωτήσει εκτός εάν σας το ζητήσει ο admin(aris_tsili123) και αυτό μόνο σε πολύ ειδικές περιπτώσεις.


Παρακαλείτε να σέβεστε τον χώρο του ιστιότοπου. Μην γράφετε υβριστικά σχόλια απέναντι σε άλλους αναγνώστες.Το κύριο θέμα του ιστιολογίου είναι ο καιρός και ΜΟΝΟ . Τα σχόλια που αναφέρονται σε πολιτικούς,κόμματα και άλλα x,y θέματα θα διαγράφονται δίχως προειδοποίηση.Τέλος θα ήθελα από όλους σας να κρατάτε ένα επίπεδο στην συζήτηση μιας και πλέον είμαστε ένα blog ευρύτερα γνωστό στην Ελλάδα.(200 προβολείς ανά μέρα κατά μέσο όρο)


Ευχαριστώ για την κατανόηση σας,

Άρης Τσιλιφώνης,admin (συντάκτης) του blog


Σημείωση: Όποιος έχει όρεξη ,μεράκι και θέλει να γράψει πρόγνωση(έστω και για εξάσκηση) μπορεί να μου το ζητήσει στο chat.Όλοι μας ερασιτέχνες είμαστε και όλοι μας αγαπάμε τον καιρό.


Σημείωση 2:Έχει προστεθεί και το παλιό chat σε μικρότερο μέγεθος για να αναφέρεται τυχόν προβλήματα που έχετε με το chat ή εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι πάντοτε στην ελληνική και όχι σε greeklish και να κρατάτε επίπεδο στην συζήτηση μας.

Ευχαριστώ

Ο συντάκτης του blog.
Άρης Τσιλιφώνης(Aris_tsili)