Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

πρόγνωση καιρού Αττικής 6-7/1

                                          Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 
Με αυξημένες νεφώσεις θα ξεκινήσει ο καιρός στην Αττική και χαμηλή νέφωση στους ορεινούς όγκους με κάποιες τοπικές ομίχλες.Προς το μεσημέρι ο καιρός θα επιδεινωθεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νοτιότερα τμήματα του νομού καθώς και πιθανή χαλαζόπτωση.Λίγα χιόνια σε Πάρνηθα και Κιθαιρώνα. Αναμένεται εκ νέου επιδείνωση του καιρού αργά το βράδυ με χιονοπτώσεις και σε χαμηλότερα υψόμετρα(ημιορεινές περιοχές) καθώς και πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις σε όλα τα τμήματα του νομού.

Άνεμοι:ΝΝΔ 5-6bf  και μετά Δ με το πέρασμα της κακοκαιρίας με μεγάλη ένταση 7-8 και τοπικά 9bf.Προς το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε ΒΔ 

Θερμοκρασία:4...13 στα βόρεια τμήματα,6...16 στα νοτιότερα τμήματα(να σημειωθεί η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας με το πέρασμα της κακοκαιρίας. 

                                     Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012 
Αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια τμήματα του νομού με πιθανότητα βροχής ή χιονονέρο.Χιόνια θα σημειώνονται στην Πάρνηθα από τα 600m ενώ στον Κιθαιρώνα 400m ενώ λίγα χιόνια αναμένονται στην Πεντέλη από τα 800m).Αραιές νεφώσεις στον υπόλοιπο νομό ενώ βελτίωση θα έχει ο καιρός από το μεσημέρι. 


Άνεμοι:ΒΔ 5-6bf 

θερμοκρασία:1...6 στα βόρεια τμήματα ,5...10 στον υπόλοιπο νομό 

Επιμέλεια:Άρης Τσιλιφώνης(aris_tsili)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι πάντοτε στην ελληνική και όχι σε greeklish και να κρατάτε επίπεδο στην συζήτηση μας.

Ευχαριστώ

Ο συντάκτης του blog.
Άρης Τσιλιφώνης(Aris_tsili)