Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ-ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΜΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ +ΚΥΡΙΑΚΗ


Τι και αν έχουμε φθινόπωρο ο χειμώνας καλά κρατεί.Βροχοπτώσεις σε όλη την χώρα και χιονοπτώσεις ακόμα και σε ημιορεινές περιοχές με πολύ κρύο.Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι θα χιονίσει στην Πάρνηθα σε υψόμετρο άνω τον 1100 μέτρων!Αναλυτικότερα: 

Ελλάδα Κυριακή 16/10/2011:Τοπικές βροχές στα νοτιοδυτικά ,χιονοπτώσεις στα ορεινά τις ηπειρωτικής και κεντρικής χώρας που κατα τόπους θα είναι ισχυρές!Βελτίωση του καιρού το βράδυ απο τα βορειοδυτικά! 
Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα! 

Αττική 
Επόμενες ώρες:Θα συνεχιστεί ο μουντός καιρός!Όμως κατά το απόγευμα αλλάζει το σκηνικό με ισχυρές βροχές και καταιγίδες!Εκ νέου επιδείνωση αργά το βράδυ! 

Κυριακή:¨Ασχημος θα είναι ο καιρός με εκ νέου επιδείνωση και πτώση της θερμοκρασίας με σποραδικές βροχές και καταιγίδες σε όλο τον νομό!Έτσι θα κυλήσει ο καιρός για το υπόλοιπό της ημέρας και το βράδυ αναμένεται χιονόπτωση στην Πάρνηθα από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω!Χειμερινός ο καιρός λοιπόν γι αυτό προετοιμαστείτε κατάλληλα! Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς !(στα βόρεια θα είναι 3 βαθμούς χαμηλότερη) 

Να περνάτε καλά και βγάλτε τα χειμωνιάτικα 

επιμέλεια:SNOWMAN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι πάντοτε στην ελληνική και όχι σε greeklish και να κρατάτε επίπεδο στην συζήτηση μας.

Ευχαριστώ

Ο συντάκτης του blog.
Άρης Τσιλιφώνης(Aris_tsili)